Warme gerechten:▪ Gevulde varkensrollade in fijne jus▪ Marmerschinken met paprikasaus▪ Kipgroente schotel▪ Fijn gemarineerde spareribs▪ Gebakken aardappels met spekjesKoude gerechten:▪ Hors d’oeuvre▪ Tricollore met rode pesto ▪ Twee soorten rauwkosten▪ Hollandse haringen met uitjes▪ Tonijn schotel of zalmsalade▪ Gerookte zalm▪ Fruitsalade van verschillende vruchten en meloen ▪ Geserveerd met stokbrood met kruidenboterDessert:▪ Huisgemaakt ijs met warme kersen, chocoladesaus en slagroom.€ 4.50 p.p.▪ Dessertbuffet met huisgemaakt ijs, diverse soorten luxe puddingen en bavarois. € 6.95 p.p.Deelname minimaal 25 personen € 18,95 p.pDe gerechten kunnen door de vier seizoenen heen iets wisselen.